Handbediende Oliepompen

Bent u op zoek naar een geschikte handbediende oliepomp ook wel hevelpomp? Ancotech smeertechniek kan u een handbediende oliepomp leveren voor verschillende toepassingen. Zo hebben wij in ons assortiment pompen geschikt voor 25 liter vaten tot 200 liter vaten.

Deze handbediende oliepompen of hevelpompen worden doorgaans gebruikt voor het vullen van reservoirs, het overpompen vanuit vaten of om door te smeren.

Naast handbediende oliepompen hebben wij ook  handbediende vetpompen als handbediende vulpompen en vetspuiten in het assortiment.

Uw handbediende oliepomp vindt u bij Ancotech Smeertechniek

 • Altijd een gratis en vrijblijvend advies op maat;
 • Wij nemen de zorg uit handen, zo gebeurd reparatie en revisie in onze eigen werkplaats;
 • Zeer ruime voorraad onderdelen, hierdoor kunnen kapotte onderdelen snel worden vervangen;
 • Breed assortiment, veel keuze, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
 • 100% service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden.

Bestellingen geplaatst vóór 15.30 worden nog dezelfde dag verstuurd met DHL

Een handbediende pomp gebruiken

Er zijn verschillende soorten hevelpompen / hanbediende pompen. Zo zijn er pompen voor emmers van 20 liter, maar zijn er uiteraard ook pompen voor grotere vaten van 60 liter tot 200 liter.

U kunt daarbij kiezen uit pompen die pers slag verpompen of roterende pompen. Afhankelijk van uw gebruik. Belangrijk om te onderzoeken is de hoeveelheid materiaal die u doorgaas verpompt. Op basis hiervan kunt u een goede keuze maken voor een pomp. Iedere pomp heeft namelik zijn eigen opbrengst per slag of omwenteling.

De service van Ancotech Smeertechniek

Bij ons bent u van harte welkom voor alles op het gebied van smeertechniek. Wij kunnen u voorzien van diverse pompen, spuiten en onderdelen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie.

Ancotech heeft de onderdelen en toebehoren op voorraad. Wanneer de werking van uw handbediende oliepomp of vetpomp niet meer naar wens is, biedt Ancotech de mogelijkheid om uw oliepomp te controleren en indien nodig te repareren.

Heeft u problemen met uw handbediende vetpomp, oliepomp of vetspuit? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een oplossing.

 

Direct uw bestelling plaatsen?

Wij verzenden uw bestelling met DHL. Zo wordt uw bestelling, wanneer deze is geplaatst vóór 15.30, nog dezelfde dag verzonden. Hebt u vragen over een specifieke samenstelling of wilt u meer informatie over een doorsmeer set? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op +31 (0)72-561 65 53 of vul ons contactformulier in.

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-12 van 19

  Pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Pagina
  per pagina