Accu Vetspuiten

Als u op zoek bent naar een accu vetspuit, moet u bij Ancotech Smeertechniek zijn. Wij hebben de juiste accu vetspuit voor elke toepassing. De Lincoln PowerLuber™ is al decennialang toonaangevend op het gebied van accu vetspuiten. De voortdurende productverbetering heeft geresulteerd in de twee huidige PowerLuber™ Litium Ion modellen: 20V en 12V.

Lincoln heeft diverse instructie video’s, waarmee u uw vetspuit kunt ontluchten op de juiste manier en voor het reinigen van de vetspuit. Indien uw vetspuit niet meer goed werkt, kunt u aan de hand van de video’s nagaan of u het probleem zelf kunt verhelpen. Wij hebben onderdelen en toebehoren op voorraad. Wanneer de werking van uw accu vetspuit niet meer naar wens is, bieden wij de mogelijkheid om uw apparaat te controleren en indien nodig te repareren.

Vetspuit kopen bij Ancotech Smeertechniek

  • Gratis en vrijblijvend maatwerk advies voor elk probleem;
  • Zekerheid voor u als klant, doordat reparatie en revisie in eigen werkplaats gebeurd;
  • Grote voorraad onderdelen, waardoor kapotte onderdelen snel kunnen worden vervangen;
  • Breed assortiment, veel keuze, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
  • Full service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden.

De vetspuit naar uw keuze kunt u gewoon via onze website bestellen. Wilt u meer informatie voordat u een bestelling plaatst? Neem dan gerust contact met ons op.

Het gebruik van een vetspuit

Een vetspuit is ontworpen voor het verwerken van smeervetten. Door middel van een vetspuit zorgt u er voor dat het vet niet overal beland, maar netjes op de plek komt waar het moet zijn. Het doorsmeren van machines, voertuigen of apparaten is een klusje dat zeer smerig kan zijn. Als u een vetspuit gebruikt, kunt u het vet op een precieze manier aanbrengen op de plaatsen waar het moet komen.

Er bestaan diverse soorten vetspuiten, zoals een hand- en schaarvetspuiten. Echter, het gebruik van deze vetspuiten is vrij zwaar. Daarom kun je ook een pneumatische vetspuit of een accu vetspuit kopen, zoals u op onze website kunt vinden. Deze kosten veel minder kracht bij het smeren.

Voordelen van een accu vetspuit

Een vetspuit op accu kent verschillende voordelen, zo kunt u zonder al te veel moeite de moeilijk te bereiken smeerpunten voorzien van vet. Wanneer u vaak machines moet voorzien van smering, om uw deze goed te onderhouden, dan is de accu vetspuit een goede oplossing. Deze vetspuit is makkelijk te hanteren en vergt minder krachtinspanning dan een hand vetspuit of schaarvetspuit. Zo kunt u door een simpele druk op de knop het gewenste smeerpunt van smering voorzien.

Kiest u voor een 20v accu vetspuit, dan kiest u voor een vetspuit met ingebouwd display. Hierop kunt u exact aflezen hoeveel vet u verbruikt, wat de inhoud van uw batterij is en welke vetaanvoer snelheid u heeft ingesteld. Daarnaast kunt u uw 20v accu vetspuit ook voorzien van een 4.0Ah Li-Ion accu, deze is ideaal wanneer de vetspuit op accu veel wordt gebruikt.

Tevens zijn onze vetspuiten voorzien van een overdrukbeveiliging. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de accu vetspuit veilig te gebruiken is.

Vetspuiten van Lincoln

Lincoln Industrial maakt diverse producten, waaronder vetspuiten. Ancotech Smeertechniek is hier officieel importeur en erkend dealer van. Buiten dat wij de producten bij u kunnen leveren, kunnen wij u ook voorzien van advies. Daarnaast hebben wij een werkplaats in Heerhugowaard, waar wij reparaties kunnen uitvoeren aan uw Lincoln vetspuit. Lincoln is een merk dat veel kwaliteit bij zich draagt. Hierdoor zijn ze een gevestigde naam in de smeertoepassingen.

Vetspuiten van Pressol

Het merk Pressol draait al enige tijd mee als het gaat om werkplaats- en smeertechniek. Al sinds 1914 ontwikkeld het bedrijf smeer gerelateerde artikelen, zoals vetpompen, oliepompen en vetspuiten, deze pompen en vetspuiten geven ons de mogelijkheid om een gedegen tweede merk naast Lincoln Industrial te zetten. Daarnaast kunnen wij ook aan uw Pressol vetspuit of pomp reparaties en onderhoud uitvoeren. En kunnen wij u voorzien van diverse onderdelen en toebehoren.

Waarom kiezen voor Ancotech Smeertechniek?

Wij zijn Ancotech Smeertechniek, smeersystemen en -technieken zijn onze specialiteit sinds 1996. Doordat wij ons hebben gespecialiseerd op het gebied van vloeistof- en oliepompen en vetpompen kunnen wij in diverse sectoren helpen om uw productie output te verbeteren. Daarnaast is het ons doel om ook energie- en onderhoudskosten te verlagen.

Wij hebben een intensief samenwerkingsverband met Lincoln Industrial. Hierdoor kunnen wij u een goede service leveren, en hebben wij voor elk probleem een oplossing. Onze werkplaats is er zodat uw defecte producten gereviseerd kunnen worden. Daarnaast kunnen wij artikelen demonteren, reinigen of inspecteren.

Plaats direct een bestelling

Indien u een vetspuit wilt bestellen, kunt u dat direct via onze website doen. Wij verzenden uw bestelling zo snel mogelijk met DHL, zodat u deze binnen de kortste keren als in huis hebt. U kunt vervolgens het vet spuiten zonder dat het een smerige bende wordt.

Wilt u voor uw bestelling nog meer informatie verkrijgen, of hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen. U kunt ons bellen op ++31 (0)72-561 65 53, stuur een e-mail naar info@ancotech.nl of vul het contactformulier in.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 57

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 57

per pagina