Overige onderdelen

Ancotech Smeertechniek is voorraadhoudend dealer van Lincoln-SKF smeersystemen en onderdelen. Dit kwaliteitsmerk is vanaf de oprichting ons hoofdmerk en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds met veel succes gebruikt in alle voorkomende smeer toepassingen en elke tak van industrie. Ons assortiment bestaat uit een totaalpakket van smeertechniek gerelateerde producten, zo vindt u bij ons verschillende skf onderdelen, maar bijvoorbeeld ook die ene smeernippel of speciale verloopkoppeling, vetspuitenoliepompenvetpompen en membraanpompen.

Daarnaast hebben we nog een categorie pomp onderdelen met de meest voorkomende slijt- en vervangingsdelen voor pompen zoals bijvoorbeeld pompelementen en reservoirs.

 

Uw centrale smering onderdelen aanschaffen bij Ancotech Smeertechniek

 • Gratis en vrijblijvend maatwerk advies voor elk probleem;
 • Zekerheid voor u als klant, doordat reparatie en revisie in eigen werkplaats gebeurd;
 • Grote voorraad onderdelen, waardoor kapotte onderdelen snel kunnen worden vervangen;
 • Breed assortiment, veel keuze, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
 • Full service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden.

 

De diensten van Ancotech Smeertechniek

Bij ons bent u van harte welkom voor alles op het gebied van smeertechniek. Wij kunnen u voorzien van diverse pompen, spuiten en onderdelen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie. Wij hebben een ruim assortiment aan gereviseerde pompen. Als uw oliepomp of vetpomp gereviseerd moet worden, kunnen wij een pomp naar u sturen. Zodra u deze hebt ontvangen, kunt u uw pomp naar ons sturen. Na het reviseren voegen wij de pomp weer toe aan ons assortiment gereviseerde pompen. Op deze manier kan uw productie gewoon doorgaan.

Wij hebben verschillende vakmensen in dienst die gespecialiseerd zijn in de smeertechniek. Buiten dat zij onderhoud aan uw apparatuur kunnen verrichten, kunnen zij u ook voorzien van advies. Twijfelt u ergens over of wilt u ergens informatie over? Onze vakmensen staan voor u klaar om u te voorzien van advies.

Al sinds de start van Ancotech wordt er intensief samengewerkt met onze kwaliteitspartner “Lincoln Industrial”, waarvan wij dealer en importeur zijn. Daarnaast werken we samen met kwaliteitsmerken als SKF, Pressol en Graco. Hierdoor is er door de jaren heen een veelzijdig assortiment aan smeertechniek gerelateerden producten. Zo vindt u in ons ruime assortiment verschillende vetspuitenoliepompenvetpompenmembraanpompen en legio aan onderdelen en toebehoren.

Bestel uw skf onderdelen direct online

Op onze website kunt u de benodigdheden voor uw toepassing direct online bestellen. De artikelen die op onze website te zien zijn, zijn op voorraad. Wij verzenden de bestellingen altijd met DHL. U krijgt dan een e-mail met de levertijd. Wilt u contact met ons opnemen omdat u een vraag hebt, meer informatie wenst of graag advies krijgt? Dan kan dat uiteraard. Hiervoor vult u ons contactformulier in of u belt naar +31 (0)72 - 561 65 53

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-12 van 235

  Pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Pagina
  per pagina