Oliepompen

Wanneer er machines voorzien moeten worden van continue oliesmering, dan bent u bij Ancotech Smeertechniek aan het juiste adres. Onze Lincoln Quicklub smeersystemen zijn de perfecte oplossing voor het smeren van bijvoorbeeld kettingen. Deze Lincoln elektrische smeersystemen worden doorgaans toegepast in de industrie en voor het smeren van kleine en middelgrote machines en andere mobiele applicaties.

Ancotech Smeertechniek heeft met de “Lincoln Quicklub” lijn een hoogwaardig aanbod aan oliepompen voor automatische smering uit voorraad leverbaar. De reservoirs variëren van 1 tot 30 liter.Zoekt u een elektrisch Olie smeersysteem?

Ancotech Smeertechniek kan u voorzien van verschillende configuraties smeersystemen van kwaliteitsmerk “Lincoln Industrial”. Zo hebben wij bij Ancotech Smeertechniek altijd meerdere systemen op voorraad. Wij kunnen onder andere elektrische smeersystemen van 24v, 230v en 400v uit voorraad leveren.

 

Lincoln P203

De Lincoln P203 is veelzijdig, compact en zuinig en kan tot 150 smeerpunten voorzien van vet. Afhankelijk van de lengte van de lijn. De oliepomp bestaat uit een behuizing met geïntegreerde motor, reservoir met roerblad, pompelement met overdrukventiel, vulnippel en elektrische aansluitdelen. Deze krachtige oliepomp kan geupgrade tot drie pompelementen en kan worden uitgerust met een low-level besturing (met of zonder besturingskaart).

 

Lincoln P205

De P205 centrale smeerunit is een hoge druk, multi-line smeerpomp met de mogelijkheid om 5 pompelementen toe te voegen. Deze pomp wordt veelvuldig gebruikt in progressieve smeersystemen, maar zijn ook uitermate geschikt als direct supply smeersystemen.

Lincoln P215

De P215 gecentraliseerde pomp is een hoge druk, multi-line smeersysteem met 15 verstelbare pompelementen en wordt gebruikt bij multi-line en progressieve systemen. Deze pompen kunnen worden gebruikt voor direct supply vetsmering, maar ook als gecentraliseerde smeersysteem.

 

Bent u op zoek naar een specifieke configuratie van de p203 en vindt u deze niet in onze webshop? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verderService bij Ancotech Smeertechniek

  • Vrijblijvend maatwerk advies voor elk probleem;
  • Ancotech ontzorgt, met reparatie en revisie in eigen werkplaats;
  • Groot magazijn met veel voorraad onderdelen, zo kunnen kapotte onderdelen snel worden vervangen;
  • Breed assortiment, veel keuze, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
  • Full service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden.

 

Vragen over onderhoud of revisie? Neemtu dan gerust contact met ons op.

 

Ancotech Smeertechniek

Lincoln levert al meer dan 60 jaar de technologisch geavanceerde pompen die nodig zijn voor de huidige veeleisende toepassingen bij industriële pompsystemen. Deze pompen blinken uit in toepassingen die variëren van de overdracht van lichtere vloeistoffen (oliën, oplosmiddelen, lijmen, enz.) of het verpompen van materialen met een gemiddelde viscositeit (RTV-siliconen, vetten, coatings, plastisolen, offsetinkten, enz.) tot het echte zware werk van het verpompen van materialen met een zeer hoge viscositeit (inkt lushes, epoxy's, mastiek, enz.). Deze systemen zijn te vinden in diverse industrieën, waaronder drukkerijen en uitgeverijen, automobielproductie, rotatiegieten en andere veeleisende industrieën die beproefde systemen vereisen voor de toepassing van hun materialen in de productie.

Al sinds de start van Ancotech wordt er intensief samengewerkt met onze kwaliteitspartner “Lincoln Industrial”, waarvan wij dealer en importeur zijn. Daarnaast werken we samen met kwaliteitsmerken als SKF, Pressol en Graco. Hierdoor is er door de jaren heen een veelzijdig assortiment aan smeertechniek gerelateerden producten. Zo vindt u in ons ruime assortiment verschillende vetspuiten, oliepompenvetpompenmembraanpompen en legio aan onderdelen en toebehoren.

Neemt u gerust contact met ons op

Gezien de variëteit in ons standaard voorraad programma, adviseren wij u om contact met ons op te nemen als er twijfel is over welke pomp te kiezen voor uw toepassing. Wij helpen u graag verder, en kunnen indien nodig kiezen uit een nog veel breder programma van speciaal op uw smeertoepassing gerichte pompen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of bel naar +31 (0)72 - 561 65 53.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 31

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina