Olie & Vloeistofpompen

Op zoek naar een vloeistofpomp of een oliepomp? Dan bent u bij Ancotech aan het juiste adres, wij zijn dé specialist in smeertechniek. Ons aanbod aan vloeistofpompen en oliepompen met een drukverhouding van 1:1 tot 10:1 is zeer breed. Tevens beschikken we binnen onze voorraad over onderdelen en toebehoren van alle pompen, zodat u de productie zo snel mogelijk kunt hervatten.

Bekijk ons assortiment, voeg het gewenste product toe aan uw winkelwagen en plaats vervolgens een bestelling. Als u voor 15.30 uur besteld heeft, heeft u het product vaak de volgende dag al in huis.

Welke drukverhouding heb ik nodig voor mijn vloeistofpomp of oliepomp?

Bij Ancotech vindt u pneumatische pompen met een drukverhouding van tussen de 1:1 tot 10:1. De keuze van de juiste drukverhouding is afhankelijk van de viscositeit van de smeermiddelen en de vereiste stroomsnelheid. Voor dikkere oliën kan een hogere drukverhouding nodig zijn om een effectieve stroom te garanderen. Indien u niet zeker weet welke drukverhouding geschikt is voor de specifieke toepassing, wordt het altijd aangeraden om ons team om advies te vragen. Zodoende kan het ook voorkomen dat een vetspuit, vetpomp of membraanpomp meer geschikt is.

Lincoln Industrial

Lincoln Industrial is een kwaliteitsmerk dat tot de dag van vandaag veel wordt gebruikt in smeertoepassingen. De producten, zoals de Lincoln oliepomp, staan bekend om hun uitstekende duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hierdoor zijn ze een vertrouwde naam in sectoren zoals de auto-industrie, voedselindustrie en productie. Ancotech is officieel importeur en erkend dealer van Lincoln Industrial, wat ons de mogelijkheid geeft om een totaalpakket aan te bieden.

Onderhoud of reparatie nodig?

Natuurlijk kan het voorkomen dat de pomp, of dit nu een vloeistofpomp of oliepomp is, onderhoud of reparatie nodig heeft. Tijdig onderhoud verzekert niet alleen een langere levensduur van uw pomp, maar voorkomt ook ongewenste storingen en uitval van uw machines. Bij Ancotech beschikken we over een specialistisch team en een eigen werkplaats, waar onze medewerkers vakkundig te werk gaan om elke pomp die bij ons is aangeschaft te onderhouden of te repareren. Ook bieden we gereviseerde pompen aan die ingezet kunnen worden als ruilpomp.

Dus denkt u dat uw oliepomp wel wat onderhoud kan gebruiken? In onze werkplaats in Heerhugowaard staan we klaar om uw pompen te demonteren, reinigen, inspecteren of repareren. Indien onderdelen aan vervanging toe zijn, hebben we voor het overgrote deel een ruime voorraad aan onderdelen zoals pompbuizen en luchtmotoren. U kunt rekenen op snelle service en deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw pomp zo efficiënt mogelijk blijft werken. Gebruikt u een ruilpomp? Dan kan de productie gewoon doorgaan.

Oliepomp kopen bij Ancotech Smeertechniek

Wij bestaan al sinds 1996 en hebben ons in de jaren hierop volgend gespecialiseerd op het gebied van smeersystemen en smeertechnieken. Zo weten wij alles wat er te weten is over vloeistofpompen en oliepompen. Het is ons doel om u in diverse sectoren te helpen om uw productie output te verbeteren en uw energie- en onderhoudskosten te reduceren. Door ons intensieve samenwerkingsverband met onze kwaliteitspartner Lincoln Industrial kunnen wij de beste service leveren. Daarnaast werken we samen met kwaliteitsmerken als SKF, Pressol en Graco. Hierdoor is er door de jaren heen een veelzijdig assortiment aan smeertechniek gerelateerde producten opgebouwd.

  • Gratis en vrijblijvend maatwerk advies voor elk probleem
  • Zekerheid voor u als klant, doordat reparatie en revisie in eigen werkplaats gebeurd
  • Grote voorraad onderdelen, waardoor kapotte onderdelen snel kunnen worden vervangen
  • Breed assortiment en veel keuze, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen
  • Full service van A tot Z, zodat er voor elk probleem een oplossing is

Bestel uw oliepomp naar keuze

Bent u op zoek naar een vloeistof- of oliepomp? Bekijk welke pomp bij uw specifieke toepassing past en plaats direct een bestelling via onze website. Wij verzenden uw bestelling met DHL, zodat u uw pomp zo snel mogelijk ontvangt. U kunt dan snel verder met uw toepassing. Heeft u vragen over de oliepompen, vloeistofpompen of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op. U kunt ons bellen op het telefoonnummer +31 (0)72-561 65 53, een e-mail sturen naar e-mail of het contactformulier invullen.