Snelkoppelingen

Perslucht Snelkoppelingen

Perslucht snelkoppelingen bestaan uit 2 delen, de snelkoppeling (vrouwelijk) en de insteeknippel (mannelijk). Er bestaan veel varianten, ook wel profielen genoemd. Ancotech levert bijna alle profielen van de meeste merken. Niet al deze profielen en merken kunnen via de webshop worden besteld. Hieronder vindt u de meest verkochte snelkoppelingen. Staat de snelkoppeling die u zoekt hier niet tussen, neem dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om u het juiste product te leveren.

Voordelen

  • Perslucht snelkoppelingen verhogen de productiviteit en efficiëntie in de werkplaats door snelle en gemakkelijke verbindingen te bieden.
  • Ze verminderen de hoeveelheid energie die nodig is om de luchtstroom te herstellen wanneer de koppeling wordt aangesloten.
  • Ze bieden een veilige manier om perslucht toe te voeden aan gereedschappen en machines.

Nadelen

  • Sommige snelkoppelingen kunnen lekken als ze niet correct worden aangesloten.
  • Sommige snelkoppelingen kunnen duurder zijn in aanschaf dan traditionele koppelingen.

Perslucht snelkoppelingen zijn een efficiënte en veilige manier om perslucht toe te voeden aan gereedschappen en machines. Er zijn verschillende soorten beschikbaar, afhankelijk van uw toepassing en de gewenste specificaties.

Welke perslucht snelkoppeling heeft u nodig?

Ons uitgebreide assortiment aan perslucht snelkoppelingen hebben we verdeeld in vier categorieën:

  • Snelkoppeling Orion: standaard en veiligheidssnelkoppeling
  • Snelkoppeling Euro: standaard, veiligheidssnelkoppeling en functie
  • Snelkoppeling High Flow
  • Snelkoppeling Lincoln 815: Lincoln, veiligheidssnelkoppeling

Vertel ons meer over uw situatie en kom erachter welke perslucht snelkoppeling het meest geschikt is. Ons deskundig team aan specialisten heeft uitgebreide productkennis en voorziet u graag van persoonlijk advies.

Een perslucht snelkoppeling online bestellen

Weet u welke snelkoppeling u wilt bestellen? Plaats deze in uw winkelwagen en reken veilig af. Plaats uw bestelling voor 15.30 en deze wordt dezelfde dag nog verzonden. Toch liever gedegen advies? Ook dat kan, neemt u dan contact met ons op.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 61

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina