Projecten

Met een eigen team van monteurs verzorgen wij montage, service en onderhoud door het gehele land. Projecten waar we trots op zijn en graag willen delen. Bent u op zoek naar een smeertechniek oplossing voor uw bedrijf? Bel ons +31 (0)72-561 65 53 of mail naar: [email protected]Smering midi kraan

Een complete centrale smering voor deze witte Kubota 8 ton’s midi graver. De kraan is voorzien van een mast met derde knik en heeft een vast aangebouwd draaikantelstuk.

Dit alles is aangesloten op het Lincoln centrale smeersysteem. De Lincoln P203 vetpomp zorgt ervoor dat alle smeerpunten de juist afgemeten hoeveelheid smeermiddel krijgen. Grote smeerpunten of intensief bewegende punten krijgen meer smeermiddel en kleine of nagenoeg stilstaande smeerpunten minder.

 

Alle verdeelblokken en leidingen zijn vakkundig aangebracht door ons eigen installatie team.

 

Inktbak vul systeem

Een indrukwekkende rij van zeven stuks occasion Lincoln PowerMaster® inktpompen. Deze pompen blinken uit in toepassingen voor het verpompen van viskeuze materialen zoals in dit geval offset inkt. Met een drukverhouding van 24:1, inktfilters en niveau sensors voor leegvat bewaking.

Geïnstalleerd met zelf gebogen leidingwerk van hogedruk hydrauliek buis. Met deze automatische installatie kunnen de drukpersen consistent draaien en is de productiviteit hoger.

 

Geleverd inclusief een door Ancotech ontwikkeld systeem om de vaten te wisselen waardoor het ook nog eens Arbo technisch verantwoord werken is. Start de persen!

 

Wasmachine installatie

Deze wasmachine voor groenten hebben we voorzien met een Lincoln Quicklub P203 vetpomp van twee liter met dicht reservoir en een aansluitspanning van 24 volt. De Lincoln pomp houdt zelf de smeer- en pauzetijd bij en heeft een overdrukbeveiliging van 350 bar. Er is één (SSVD) moederverdeler die het smeermiddel onderverdeelt aan vier 1e generatie (SSV) verdeelblokken die het smeermiddel in de juiste hoeveelheid rechtstreeks naar de verbruikers transporteren. In dit geval zijn de verbruikers twee transportbanden, twee aandrijftrommels, vijf lopende banden en twee scharnierpunten met in totaal 30 smeerpunten.

Nadat we eerst een ontwerp hadden gemaakt heeft ons installatie team op locatie alles geïnstalleerd. Deze bijzondere machine heeft nu een constante smering op alle belangrijke mechanische componenten.