Vulpomp set

Bent u op zoek naar een geschikte vulpomp set? Het met de hand/spatel vullen van grotere reservoirs is vaak een smerig karwei en is daarbij erg storingsgevoelig. Een geschikte oplossing daarvoor is een vulpomp set. Ancotech smeertechniek kan u vulpomp set leveren van merken als Lincoln en Pressol. Hierdoor biedt Ancotech smeertechniek u altijd de meest geschikte oplossing voor uw toepassing.

Deze pompen beschikken over een grote volume per op en neer gaande slag waardoor deze weinig druk opbouwen maar wel veel meer volume leveren. En u dus sneller klaar bent met vullen.

De pneumatische vulpopmp sets zijn ideaal voor het vullen van vetspuitenvetpompen en voor uiteraard het smeren van smeerpunten. De vulpomp sets kunnen ingezet worden voor vet emmers van 18kg tot 200kg. Daarbij is het ook mogelijk een trolly of drumdolly bij te bestellen. Hiermee is de configuratie gemakkelijk te verplaatsen. 

Uw vulpomp set aanschaffen bij Ancotech Smeertechniek

 • Gratis en vrijblijvend maatwerk advies voor elk probleem;
 • Zekerheid voor u als klant, doordat reparatie en revisie in eigen werkplaats gebeurd;
 • Grote voorraad onderdelen, waardoor kapotte onderdelen snel kunnen worden vervangen;
 • Breed assortiment, veel keuze, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
 • Full service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden.

 

De diensten van Ancotech Smeertechniek

Bij ons bent u van harte welkom voor alles op het gebied van smeertechniek. Wij kunnen u voorzien van diverse vetpompen, oliepompen, membraanpompen, vetspuiten en onderdelen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie. Wij hebben een ruim assortiment aan gereviseerde pompen. Als uw vetpomp of vulpomp gereviseerd moet worden, kunnen wij een pomp naar u sturen. Zodra u deze hebt ontvangen, kunt u uw pomp naar ons sturen. Na het reviseren voegen wij de pomp weer toe aan ons assortiment gereviseerde pompen. Op deze manier kan uw productie gewoon doorgaan.

Wij hebben verschillende vakmensen in dienst die gespecialiseerd zijn in de smeertechniek. Buiten dat zij onderhoud aan uw apparatuur kunnen verrichten, kunnen zij u ook voorzien van advies. Twijfelt u ergens over of wilt u ergens informatie over? Onze vakmensen staan voor u klaar om u te voorzien van advies.

Al sinds de start van Ancotech wordt er intensief samengewerkt met onze kwaliteitspartner “Lincoln Industrial”, waarvan wij dealer en importeur zijn. Daarnaast werken we samen met kwaliteitsmerken als SKF, Pressol en Graco. Hierdoor is er door de jaren heen een veelzijdig assortiment aan smeertechniek gerelateerden producten. Zo vindt u in ons ruime assortiment verschillende vetspuitenoliepompenvetpompenmembraanpompen en legio aan onderdelen en toebehoren.

Bestel uw vulpomp set direct online

Op onze website kunt u de benodigdheden voor uw toepassing direct online bestellen. De artikelen die op onze website te zien zijn, zijn op voorraad. Wij verzenden de bestellingen altijd met DHL. U krijgt dan een e-mail met de levertijd. Wilt u contact met ons opnemen omdat u een vraag hebt, meer informatie wenst of graag advies krijgt? Dan kan dat uiteraard. Hiervoor vult u ons contactformulier in of u belt naar +31 (0)72 - 561 65 53. Wij staan u graag te woord.

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  6 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina