Occasion Pompen

Ancotech Smeertechniek heeft als specialist in Pneumatische Plunjerpompen een ruime voorraad Occasion pompen. Deze pompen zijn volledig gereviseerd en worden door ons geleverd met een standaard garantietermijn van 1 jaar.

Naast dat deze pompen direct beschikbaar zijn voor verkoop, kunnen deze indien gewenst ook ingezet worden als ruilpomp. Zo kunt u direct door met uw productie, en reviseren wij uw pomp na demontage of retourontvangst. Na revisie gaat de pomp weer terug in onze voorraad Occasion pompen.

Doordat wij in onze eigen test- en reparatie faciliteiten voor onderhoud, revisie en reparatie zorgen, kunnen wij volwaardige occasions/ ruil pompen leveren. Voor de grote pneumatisch aangedreven volume pompen uit de Lincoln PowerMaster en PileDriver serie, hebben wij voor het overgrote deel van deze pompen in voorraad met gereviseerde direct uitwisselbare pompbuizen en luchtmotoren. Zo bent u binnen de kortst mogelijke termijn weer in productie en kunnen wij de reparatie aan het defecte deel achteraf uitvoeren. 

 

Wat u van ons kunt verwachten

 • Vrijblijvend maatwerk advies voor ieder probleem;
 • Ancotech ontzorgt, met reparatie en revisie in eigen werkplaats;
 • Grote voorraad Occasion pompen / Ruil pompen
 • Groot magazijn met veel voorraad onderdelen, zo kunnen kapotte onderdelen snel worden vervangen;
 • Breed assortiment, veel keuze, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
 • Full service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden.

Bent u op zoek naar een occassion pomp of een vetspuitenvetpompoliepomp of membraanpomp? Bekijk ons assortiment, voeg het gewenste product toe aan uw winkelwagen en plaats vervolgens uw bestelling via de website. Plaats direct een bestelling via onze website zodat u uw nieuwe membraanpomp zo snel mogelijk in huis hebt. Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Lincoln Industrial & Ancotech Smeertechniek

Lincoln levert al meer dan 60 jaar de technologisch geavanceerde pompen die nodig zijn voor de huidige veeleisende toepassingen bij industriële pompsystemen. Deze pompen blinken uit in toepassingen die variëren van de overdracht van lichtere vloeistoffen (oliën, oplosmiddelen, lijmen, enz.) of het verpompen van materialen met een gemiddelde viscositeit (RTV-siliconen, vetten, coatings, plastisolen, offsetinkten, enz.) tot het echte zware werk van het verpompen van materialen met een zeer hoge viscositeit (inkt lushes, epoxy's, mastiek, enz.). Deze systemen zijn te vinden in diverse industrieën, waaronder drukkerijen en uitgeverijen, automobielproductie, rotatiegieten en andere veeleisende industrieën die beproefde systemen vereisen voor de toepassing van hun materialen in de productie.

Ancotech Smeertechniek is al decennia lang expert op het gebied van smeersystemen van Lincoln Industrial. Daarnaast zijn wij sinds 1996 dealer en importeur van dit kwaliteitsmerk op het gebied van smeertechniek.

Al sinds de start van Ancotech wordt er intensief samengewerkt met onze kwaliteitspartner “Lincoln Industrial”, waarvan wij dealer en importeur zijn. Daarnaast werken we samen met kwaliteitsmerken als SKF, Pressol en Graco. Hierdoor is er door de jaren heen een veelzijdig assortiment aan smeertechniek gerelateerden producten. Zo vindt u in ons ruime assortiment verschillende vetspuitenoliepompenvetpompenmembraanpompen en legio aan onderdelen en toebehoren.

Occasion pomp bestellen

Heeft u vragen over occasion pompen of ruilpompen, of installatie hiervan? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of bel naar +31 (0)72 - 561 65 53

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-12 van 108

  Pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Pagina
  per pagina