PowerMaster pompen

Ancotech Smeertechniek is specialist in de PowerMaster® serie van Lincoln. Met deze hoogwaardige lijn plunjerpompen biedt Lincoln een oplossing voor veeleisende toepassingen. Deze powermaster pompen blinken uit in toepassingen die variëren van het verpompen van lichte vloeistoffen (olie, oplosmiddelen, enz.) tot medium viskeuze materialen (vetten, offset inkt, enz.) als wel de zwaar-viskeuze (pasteuze) materialen.

Kennis en Expertise

Ancotech heeft door de jaren heen een brede expertise opgebouwd met deze pompen serie. Zo hebben wij in de afgelopen 16 jaar verschillende mooie projecten mogen doen voor bijvoorbeeld grote en kleine drukkerijen door heel Nederland. Denk hierbij aan het plaatsen en installeren van zowel nieuwe als gereviseerde powermaster pompen. Daarnaast bent u uiteraard ook voor service en revisie van PowerMaster® bij ons aan het juiste adres. Wij hebben immers ruime ervaring met het reviseren van deze pompen.

Wij een groot aantal gereviseerde pompen op voorraad die ingezet kunnen worden als ruilpomp. Zo kunt u direct door met uw productie, en reviseren wij uw pomp na demontage of retourontvangst. Deze gaat daarna weer bij ons in de voorraad gereviseerde pompen.

 

Ancotech Smeertechniek

 • Onze professionals geven gratis en vrijblijvend advies op maat;
 • In house reparatie en revisie;
 • Geen stilstand van productie, wij zorgen middels een ruilpomp dat u weer door kunt;
 • Zeer grote voorraad onderdelen, zo kunnen kapotte onderdelen snel worden vervangen;
 • Full service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden.

Door de jaren heen heeft Ancotech een veelzijdig assortiment aan smeertechniek gerelateerden producten opgebouwd. Zo vindt u in ons ruime assortiment verschillende vetspuiten, oliepompenvetpompenmembraanpompen en legio aan onderdelen en toebehoren.

Powermaster®

Lincoln heeft de speciale PowerMaster® en PileDriver® pompen ontwikkeld om de moeilijke taak van het verpompen van dikke vloeistoffen uit te kunnen voeren. Lincoln is het favoriete pompsysteem voor veel industriële toepassingen.

Voor toepassingen met een hoog volume van viskeuze materialen uit standaard vaten of bulk tanks. Deze Powermaster® pompen bevatten dezelfde volledig pneumatische, modulaire luchtmotoren als de Piledriver® pompen. Samen met de AirBrake-optie en een grote verscheidenheid aan pakkingen en andere materialen, hebben PileDriver III-pompen een gepatenteerd lekvrij pakkingbus-ontwerp dat de pomp beschermt bij een defecte pakkingbus, wat voorkomt dat de pomp motor uitvalt.

Powermaster Air motor kenmerken

Deze volledig pneumatische luchtmotoren zijn eenvoudiger en betrouwbaarder dan oudere ontwerpen. De luchtmotoren hebben een diameter van 3, 4, 6, 8 en 10 inch (76, 101, 152, 203 en 254 mm). Daarnaast heeft deze een luchtsignaal klep die geactiveerd wordt aan het einde van elke slag. Door de modulaire constructie zijn de luchtmotoren eenvoudig te installeren, te onderhouden en te upgraden met opties zoals een AirBrake™. Verder zijn deze motoren voorzien van een ingebouwde geluiddemper, welke voldoet aan de OSHA-vereisten. Deze pneumatische luchtmotoren kunnen daarnaast worden voorzien van een Airbrake. De AirBrake stopt de op hol geslagen pomp, voorkomt morsen van het product, voorkomt schade en overmatige slijtage en activeert een optioneel alarmapparaat op afstand. In enkele gevallen is de AirBrake reeds geïnstalleerd. Wanneer dit niet het geval is kan deze apart besteld worden als model 85317. Voor fout signalering op afstand bestelt u de signaal schakelaar model 244398.

Lincoln Industrial & Ancotech Smeertechniek

Lincoln levert al meer dan 60 jaar de technologisch geavanceerde pompen die nodig zijn voor de huidige veeleisende toepassingen bij industriële pompsystemen. Deze pompen blinken uit in toepassingen die variëren van de overdracht van lichtere vloeistoffen (oliën, oplosmiddelen, lijmen, enz.)zoals bijvoorbeeld een oliepomp of het verpompen van materialen met een gemiddelde viscositeit (RTV-siliconen, vetten, coatings, plastisol, offsetinkten, enz.) zoals een vetpomp tot het echte zware werk van het verpompen van materialen met een zeer hoge viscositeit (inkt lushes, epoxy's, mastiek, enz.). Deze systemen zijn te vinden in diverse industrieën, waaronder drukkerijen en uitgeverijen, automobielproductie, rotatiegieten en andere veeleisende industrieën die beproefde systemen vereisen voor de toepassing van hun materialen in de productie.

Direct uw bestelling plaatsen?

Wilt u meer weten over onze PowerMaster® pompen of heeft u vragen over revisie of reparatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt dit telefonisch doen op +31 (0)72 561 65 53 of vult u ons contactformulier in.

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-12 van 74

  Pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Pagina
  per pagina