Ancotech & Lincoln smeersysteem

Bij Ancotech, officieel importeur en erkend dealer van Lincoln Smeertechniek staan we met een ervaren team klaar om u te voorzien van gedegen advies als het gaat om automatische smering van uw machinepark. Ancotech heeft alle kennis in huis om u te kunnen ontzorgen waar het om de smering van uw apparatuur gaat.

Lincoln is fabrikant van kwalitatief zeer hoogwaardige smeersystemen. Ancotech Smeertechniek is al vanaf zijn bestaan dealer van dit wereldwijd geroemde merk. De producten van Lincoln worden door ons al decennia lang geadviseerd en toegepast bij onze brede klantenkring die varieert van grote industriëlen tot aan kleine ondernemingen.

Het is Ancotech om het even, wanneer wij u kunnen adviseren over smeertechniek doen we dit graag. De Lincoln Quicklub progressieve smeersystemen dekken een groot deel van de automatische smeersystemen die wij adviseren en installeren. Daarnaast hebben we de Expertise en voorraad van de Twee-leiding “Dual line” en één-leiding “CentroMatic” systemen.  Ook voor de pneumatische pomp systemen “PowerMaster” en “PileDriver” en hand smeer gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres.Lincoln producten, verbruiksartikelen en onderdelen

Ancotech Smeertechniek is voorraadhoudend dealer van Lincoln-SKF smeersystemen. Dit kwaliteitsmerk is vanaf de oprichting ons hoofdmerk en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds met veel succes gebruikt in alle voorkomende smeertoepassingen en elke tak van industrie. Ons assortiment bestaat uit een totaalpakket van smeertechniek gerelateerde producten, dus ook die ene smeernippel of speciale verloopkoppeling.

Wij leveren uit voorraad o.a.

 • Lincoln Quicklub pompen model P203, P502, P401, P205 & P215
 • Lincoln progressieve verdelers SSV, SSVD & SSVL
 • Lincoln CentroMatic injectors
 • Lincoln Dual line verdelers
 • Lincoln PowerLuber accu-vetspuiten
 • Lincoln Tools en Equipment
 • SKF smeermiddelen


 • Installatie, advies, service en onderhoud

  Ancotech is als erkend “SKF Lubrication Systems Distributor” niet alleen uw partner voor levering van Lincoln/SKF-smeersystemen, pneumatische pompen, handbediende vetspuiten & pompen, maar kan ook zorg dragen voor gedegen advies en installatie. Met een eigen team van monteurs verzorgen wij montage, service en onderhoud door het gehele land.

  Daarnaast hebben wij in Heerhugowaard een eigen zorgvuldig ingerichte en goed uitgeruste werkplaats waar wij voor u de reparatie en revisie van alle voorkomende Lincoln pompen kunnen verzorgen. Of het nu gaat om een elektrische pomp van een automatisch smeersysteem, een pneumatische plunjer pomp, of hydraulisch aangedreven model, alle principes komen bij ons aan bod.

  Voor de grote pneumatisch aangedreven volume pompen uit de Lincoln PowerMaster en PileDriver serie hebben wij voor het overgrote deel van deze pompen beschikking over een voorraad met gereviseerde direct uitwisselbare pompbuizen en luchtmotoren.

  Dit betekent voor u dat wij bij een defect aan uw pomp een wisselbezoek kunnen doen om het defecte deel of de gehele pomp te ruilen voor een gereviseerd model. Zo bent u binnen de kortst mogelijke termijn weer in productie en kunnen wij de reparatie aan het defecte deel achteraf uitvoeren.