Lincoln pompen, vetspuiten en verdelers

Lincoln smeersysteem

Wilt u een Lincoln smeersysteem aanschaffen? Dat kan bij Ancotech. Wij zijn officieel importeur en erkend dealer van Lincoln Smeertechniek. Lincoln is fabrikant van kwalitatief hoogwaardige smeersystemen. U bent bij ons aan het juiste adres voor Lincoln vetspuiten, de pneumatische pomp systemen ‘PowerMaster’, ‘PileDriver’ en diverse soorten hand smeergereedschap. Ook hebben wij de twee-leiding ‘Dual line’ en de een-leiding ‘CentroMatic’ systemen in ons assortiment.

Lincoln smeersysteem aanschaffen bij Ancotech

  • Gratis en vrijblijvend maatwerk advies voor elk probleem;
  • Zekerheid voor de klant, doordat reparatie en revisies in eigen werkplaats gebeurd;
  • Grote voorraad onderdelen, waardoor kapotte onderdelen snel kunnen worden vervangen;
  • Breed assortiment, veel keuzes, waardoor er altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
  • Full-service van A tot Z voor elk probleem is er een oplossing die ze aanbieden.

Neem direct contact met ons op voor de aanschaf van een Lincoln smeersysteem. Wij geven u graag advies over de diverse toepassingen van Lincoln.

Lincoln producten, verbruiksartikelen en onderdelen

Wij zijn officieel dealer van Lincoln sinds onze oprichting en is tot de dag van vandaag ons hoofdmerk. Ons assortiment bestaat uit een totaalpakket van smeertechniek gerelateerde producten, dus ook die ene smeernippel, Lincoln accu-vetspuit of speciale verloopkoppeling. Wij leveren onder andere de volgende toepassingen uit voorraad:

Installatie, service en onderhoud

Wij zijn erkend “SKF Lubrication Systems Distributor” en staan niet alleen klaar voor u als partner op het gebied van levering van Lincoln SKF-smeersystemen, pneumatische pompen, handbediende vetspuiten en pompen, maar wij kunnen ook zorg dragen voor gedegen advies en installatie. Ons eigen team van monteurs verzorgen de montage, service en onderhoud door het hele land.

Tevens hebben wij in Heerhugowaard een eigen werkplaats die volledig ingericht en uitgerust is op het gebied van reparatie en revisie. Alle Lincoln pompen die bij ons binnen komen, kunnen we verzorgen. Het maakt hier niet uit of het gaat om een elektrische pomp met automatisch smeersysteem, een pneumatische plunjer pomp of hydraulisch aangedreven model, alles is bij ons welkom.

Revisie en reparatie

Voor de grote pneumatisch aangedreven volume pompen uit de Lincoln PowerMaster en PileDriver serie hebben wij voor het overgrote deel van deze pompen beschikking over een voorraad met gereviseerde direct uitwisselbare pompbuizen en luchtmotoren.

Dit betekent voor u dat wij bij een defect aan uw pomp een wisselbezoek kunnen doen om het defecte deel of de gehele pomp te ruilen voor een gereviseerd model. Zo bent u binnen de kortst mogelijke termijn weer in productie en kunnen wij de reparatie aan het defecte deel achteraf uitvoeren.