Pneumatische Vetspuiten

Bent u op zoek naar een vetspuit op lucht? Bestel dan uw pneumatische vetspuit in onze webshop. Wij leveren u pneumatische vetspuiten van ons huismerk Lincoln. Lincoln is fabrikant van kwalitatief hoogwaardige smeersystemen. Ancotech Smeertechniek is al vanaf zijn bestaan dealer van dit wereldwijd geroemde merk. De producten van Lincoln worden door ons al decennia lang geadviseerd en toegepast bij onze brede klantenkring die varieert van grote industriëlen tot aan kleine ondernemingen.

 

Gebruiksgemak van een vetspuit op lucht

Een vetspuit op lucht is ideaal om bijvoorbeeld snel lagers van voertuigen te smeren. Daarnaast zijn deze vetspuiten op lucht ook aan te sluiten op een draagbare compressor. Hierdoor kunt u de pneumatische vetspuit gemakkelijk meenemen naar iedere klus.

Deze vetspuiten werken op perslucht en zijn daarmee zeer gemakkelijk in gebruik. U hoeft zelf geen kracht te zetten bij het gebruiken van de vetspuit. De pneumatische vetspuit doet al het werk zelf. U heeft hierdoor geen vermoeide handen meer. De cilindervormige buis geeft ruimte aan 400 grams vetpatronen.

Ancotech Smeertechniek beschikt over de juiste pneumatische vetspuit voor elke toepassing. Model 1162 is de enige in zijn soort die een constante opbrengst geeft bij bediening van de schakelaar. In tegenstelling tot model 1162 geeft model G120 een enkele opbrengst bij iedere bediening van de schakelaar.

 

Pneumatische vetspuit bestellen bij Ancotech Smeertechniek

 • Bij Ancotech kunt u terecht voor gratis en vrijblijvend maatwerk advies voor ieder probleem;
 • Zekerheid voor u als klant, doordat wij reparaties en revisies in onze eigen werkplaats kunnen uitvoeren;
 • Grote voorraad onderdelen, waardoor kapotte onderdelen snel kunnen worden vervangen;
 • Breed assortiment, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
 • Full service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden;

Bestel uw pneumatische vetspuit online, of neem contact met ons op voor extra informatie

 

De diensten van Ancotech Smeertechniek

Bij ons bent u van harte welkom voor alles op het gebied van smeertechniek. Wij kunnen u voorzien van diverse pompen, vetspuiten en onderdelen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie. Doordat wij een breed assortiment hebben, hebben wij de meeste onderdelen op voorraad.

Heeft u problemen met uw handbediende vetpomp, oliepomp of vetspuit? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een oplossing.

Direct uw bestelling plaatsen?

Wij verzenden uw bestelling met DHL. Zo wordt uw bestelling, wanneer deze is geplaatst vóór 15.30, nog dezelfde dag verzonden. Hebt u vragen over een specifieke samenstelling of wilt u meer informatie over een doorsmeer set? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op +31 (0)72-561 65 53 of vul het contactformulier in.

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  8 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina