Smeermiddelen

Ancotech Smeertechniek beschikt over een breed aanbod aan SKF smeermiddelen. Dit merk ontwikkelt, ontwerpt en produceert alles wat met smeertechniek te maken heeft, waaronder ook hoogwaardige smeermiddelen. Daarnaast hebben we met het merk QualiTack een kwalitatief goede en degelijke budgetlijn voor u beschikbaar. Alle producten op deze pagina zijn uit voorraad leverbaar. Niet alle types staan vermeld in ons assortiment, maar kunnen desgewenst wel voor u verzorgd worden.

 

Smeermiddelen online bestellen bij Ancotech Smeertechniek

  • -> Gratis en vrijblijvend maatwerk advies voor elk probleem;
  • -> Zekerheid voor u als klant, doordat reparaties en revisies in eigen werkplaats gebeurd;
  • -> Grote voorraad onderdelen in het magazijn, waardoor kapotte onderdelen snel kunnen worden vervangen;
  • -> Breed assortiment, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
  • -> Full service van A tot Z: voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden.

Op zoek naar smeermiddelen van SKF of van een ander merk? Bij ons vindt u de producten die u nodig heeft. Laat voor 15.30 uur een bestelling achter in de webshop, dan regelen wij dat de artikelen de volgende dag worden geleverd. Meer weten? Neem contact met ons op.

De beste bescherming met een smeermiddel

Een smeermiddel zorgt voor een optimale werking van machines, auto’s, motors en kleppen. Alle bewegende onderdelen blijven dan optimaal en soepel functioneren. Een smeermiddel zorgt voor minder wrijving en zo ontstaat er minder slijtage. Daardoor zal de levensduur van de machine worden verlengd. Er zijn verschillende soorten smeermiddelen verkrijgbaar, welk smeermiddel u dient aan te schaffen hangt af van de toepassing. Voor het aanbrengen van het smeermiddel gebruikt een een vetpomp of vetspuit.

 

SKF vet artikelen

De smeermiddelen van het merk SKF zijn toepasbaar in verscheidene sectoren. Zo is de SFK universeel vet smeermiddel geschikt voor toepassingen in de industrie- en automobielsector. De SKF vet LGFP 2 wordt weer gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie en de SKF LGWA 2 EP-vet is voor hoge belasting en breed temperatuurbereik. Bekijk ons assortiment voor alle smeermiddelen en let goed op de toepassingen.

 

Vetpatronen en schroefdraad afdichtingslijmen

In ons aanbod smeermiddelen bevinden zich ook vetpatronen en schroefdraad afdichtingslijmen. Een vetpatroon is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een vetspuit, maar werkt hetzelfde als een smeermiddel. Een voorbeeld uit ons assortiment is Lincoln vetpatroon 542-34048-2 met Universeel EP-2 vet geschikt voor pompen. Het oliën van schroefdraden kan met een Loxeal schroefdraad afdichting en borging.

 

Uitgebreid assortiment

Naast smeermiddelen bestaat ons assortiment uit nog veel meer smeersystemen. Een kleine greep: handbediende vetspuiten, accu vetspuiten, pneumatische vetpompen, oliepompen & vloeistofpompen, smeernippels, ventielen, smeerborstels en slanghaspels. Wij leveren alle producten vanuit ons eigen magazijn, hier werken we met een up-to-date voorraadsysteem. Zodoende kunnen we heel snel leveren, vaak de volgende dag al.

 

Service op maat: advies en revisie

Wij zijn beschikbaar om u van het juiste advies te voorzien. Het kiezen van het juiste smeermiddel kan soms een behoorlijke zoektocht zijn. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste producten, dit doen wij gratis en vrijblijvend. Daarnaast hebben we een serviceteam dat de installatie, controle en het onderhoud van smeersystemen kan verzorgen. We hebben een eigen werkplaats waar we revisies, reparaties en controles uitvoeren. Ancotech levert, onderhoud repareert onder andere vetpompenoliepompen en membraanpompen.

 

Specialist in automatische smeersystemen

Ancotech Smeertechniek is specialist in automatische smeersystemen en de daarbij behorende componenten. Wij helpen grote en kleine bedrijven in verschillende sectoren in binnen- en buitenland met het verbeteren van hun productie output en het reduceren van hun energie- en onderhoudskosten. Wanneer u de smering van uw apparaat wilt optimaliseren, kunt u bij ons terecht. De juiste smeertechniek zorgt voor een hogere betrouwbaarheid van uw machines.

Al sinds de start van Ancotech wordt er intensief samengewerkt met onze kwaliteitspartner “Lincoln Industrial”, waarvan wij dealer en importeur zijn. Daarnaast werken we samen met kwaliteitsmerken als SKF, Pressol en Graco. Hierdoor is er door de jaren heen een veelzijdig assortiment aan smeertechniek gerelateerden producten. Zo vindt u in ons ruime assortiment verschillende vetspuitenoliepompenvetpompenmembraanpompen en legio aan onderdelen en toebehoren.

Bestel de gewenste smeermiddelen in onze webshop

Weet u al welke smeermiddelen u wilt bestellen? Voeg deze dan direct toe aan uw winkelwagen. Bekijk ook zeker de andere producten in de webshop. Als u alle artikelen heeft toegevoegd, kunt u direct een bestelling plaatsen. Wanneer u dit doet voor 15.30 uur, heeft u de bestelling de volgende dag in huis.

Neem gerust contact met ons op als u advies wenst of meer informatie wilt ontvangen. U kunt ons bellen via (0)72-561 65 53. Een andere mogelijkheid is het contactformulier invullen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren