Smeermiddelen

Ancotech Smeertechniek beschikt over een breed aanbod aan SKF smeermiddelen. Het merk SKF ontwikkelt, ontwerpt en produceert alles wat met smeertechniek te maken heeft, waaronder ook hoogwaardige smeermiddelen. Daarnaast hebben we met het merk QualiTack een kwalitatief goede en degelijke budgetlijn voor u beschikbaar. Alle producten op deze pagina zijn uit voorraad leverbaar. Echter zijn niet alle types vermeld in ons assortiment, maar kunnen ze desgewenst wel voor u verzorgd worden. Bekijk ons aanbod en plaats direct een bestelling.

Smeermiddelen online bestellen bij Ancotech Smeertechniek

  • Gratis en vrijblijvend advies: maatwerk advies voor elk probleem
  • Zekerheid voor u als klant: reparaties en revisies in eigen werkplaats gebeuren
  • Grote voorraad onderdelen in het magazijn: kapotte onderdelen kunnen snel worden vervangen
  • Breed assortiment: de beste oplossing voor elke situatie
  • Full service van A tot Z: voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden

De beste bescherming met een smeermiddel

Een smeermiddel zorgt voor de optimale werking van machines, auto’s, motors en kleppen. Alle bewegende onderdelen blijven dan optimaal en soepel functioneren. Een smeermiddel zorgt voor minder wrijving en zo ontstaat er minder slijtage. Daardoor zal de levensduur van de machine worden verlengd. Er zijn verschillende soorten smeermiddelen verkrijgbaar. Welk smeermiddel u dient aan te schaffen, hangt af van de toepassing. Voor het aanbrengen van het smeermiddel gebruikt een monteur een vetpomp of vetspuit.

SKF vet artikelen voor verschillende sectoren

De smeermiddelen van het merk SKF zijn toepasbaar in verschillende sectoren. Zo is de SKF universeel vet smeermiddel geschikt voor toepassingen in de industrie- en automobielsector. De SKF vet LGFG 2 wordt weer gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie en de SKF vet LGWA 2 EP is geschikt voor hoge belasting en breed temperatuurbereik. Bekijk ons assortiment voor alle smeermiddelen en let goed op de toepassingen. Twijfelt u welk smeermiddel geschikt is voor uw gewenste toepassing? Neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Vetpatronen en schroefdraad afdichtingslijnen

In ons aanbod smeermiddelen bevinden zich ook vetpatronen en schroefdraad afdichtingslijmen. Een vetpatroon is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een vetspuit, maar werkt hetzelfde als een smeermiddel. Een voorbeeld uit ons assortiment is SKF vetpatroon LGMT 2 met Universeel EP-2 vet geschikt voor industrie- en automobielsector. Het oliën van schroefdraden kan met een Loxeal schroefdraad afdichting en borging.

Uitgebreid assortiment

Naast smeermiddelen bestaat ons assortiment uit nog veel meer smeersystemen. Een kleine greep: handbediende vetspuiten, accu vetspuiten, pneumatische vetpompen, oliepompen en vloeistofpompen, smeernippels, ventielen, smeerborstels en slanghaspels. Wij leveren alle producten vanuit ons eigen magazijn, waar we werken met een up-to-date voorraadsysteem. Zodoende kunnen we snel leveren: vaak ontvangt u de volgende dag al uw bestelling.

Service op maat: advies en revisie

Wij zijn beschikbaar om u van het juiste advies te voorzien. Het kiezen van het juiste smeermiddel kan soms een behoorlijke zoektocht zijn. Wij helpen u graag gratis en vrijblijvend met het vinden van de juiste producten. Daarnaast hebben we een serviceteam dat de installatie, controle en het onderhoud van smeersystemen kan verzorgen. We beschikken over een eigen werkplaats waar we revisies, reparaties en controles uitvoeren. Ancotech onderhoudt en repareert onder andere vetpompen, oliepompen en membraanpompen.

Specialist in automatische smeersystemen

Ancotech Smeertechniek is specialist in automatische smeersystemen en de daarbij behorende componenten. Wij helpen grote en kleine bedrijven in verschillende sectoren in binnen- en buitenland met het verbeteren van hun productie output en het reduceren van hun energie- en onderhoudskosten. Wanneer u de smering van uw apparaat wilt optimaliseren, kunt u bij ons terecht. De juiste smeertechniek zorgt voor een hogere betrouwbaarheid van uw machines.

Al sinds de start van Ancotech wordt er intensief samengewerkt met onze kwaliteitspartner “Lincoln Industrial”, waarvan wij dealer en importeur zijn. Daarnaast werken we samen met kwaliteitsmerken als SKF, Pressol en Graco. Hierdoor is er door de jaren heen een veelzijdig assortiment aan smeertechniek gerelateerden producten opgebouwd. Zo vindt u in ons ruime assortiment verschillende vetspuiten, oliepompen, vetpompen, membraanpompen en een groot aantal onderdelen en toebehoren.

Bestel de gewenste smeermiddelen in onze webshop

Weet u al welke smeermiddelen u wilt bestellen? Voeg deze dan direct toe aan uw winkelwagen. Bekijk ook de andere producten in onze webshop. Als u uw gewenste artikelen heeft toegevoegd, kunt u direct een bestelling plaatsen. Doet u dit voor 15.30 uur? Dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis.

Neem gerust contact met ons op als u advies wenst of meer informatie wilt ontvangen. U kunt ons bellen via (0)72-561 65 53. Een andere mogelijkheid is het contactformulier invullen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 46

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina