Verloopkoppelingen en Adapters

Verloopkoppelingen en adapters zijn belangrijke onderdelen bij het aansluiten van verschillende soorten leidingen. Ze zorgen ervoor dat leidingen op een veilige en efficiënte manier aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zonder dat er lekkages van lucht of smeermiddel ontstaan of dat er andere problemen ontstaan. Ons assortiment kent verschillende soorten verloopkoppelingen en adapters die er zijn. Hieronder geven wij een korte opsomming van deze koppelingen en waarvoor ze gebruikt worden.

Ons assortiment Verloopkoppelingen & Adapters

Verloopringen

Verloopringen zijn kleine ringen die gebruikt worden om twee leidingen of pijpen op een veilige manier aan elkaar te koppelen. Ze zijn gemaakt van metaal of kunststof en worden vaak gebruikt om leidingen te verbinden die van verschillende maten zijn. Verloopringen zijn eenvoudig te installeren en kunnen gemakkelijk vervangen worden als ze beschadigd raken.

Verloopnippels

Verloopnippels zijn korte stukken buis die gebruikt worden om twee leidingen of pijpen op een veilige manier aan elkaar te koppelen. Ze zijn gemaakt van metaal of kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze aan de maten van de leidingen of pijpen kunnen worden aangepast. Verloopnippels zijn eenvoudig te installeren en kunnen gemakkelijk vervangen worden als ze beschadigd raken.

Verloopsokken

Verloopsokken zijn flexibele hoesjes die gebruikt worden om twee leidingen of pijpen op een veilige manier aan elkaar te koppelen. Ze zijn gemaakt van rubber of kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze aan de maten van de leidingen of pijpen kunnen worden aangepast. Verloopsokken zijn eenvoudig te installeren en kunnen gemakkelijk vervangen worden als ze beschadigd raken.

Verlengnippels

Verlengnippels zijn lange stukken buis die gebruikt worden om twee leidingen of pijpen op een veilige manier aan elkaar te koppelen. Ze zijn gemaakt van metaal of kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze aan de maten van de leidingen of pijpen kunnen worden aangepast. Verlengnippels zijn eenvoudig te installeren en kunnen gemakkelijk vervangen worden als ze beschadigd raken. Ze worden vaak gebruikt om een leiding of pijp te verlengen of om een leiding of pijp op een moeilijk bereikbare plek aan te sluiten.

Schotkoppelingen

Schotkoppelingen zijn speciaal ontworpen koppelingen die gebruikt worden om twee leidingen of pijpen snel en eenvoudig aan elkaar te koppelen en te ontkoppelen. Ze zijn gemaakt van metaal of kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze aan de maten van de leidingen of pijpen kunnen worden aangepast. Schotkoppelingen zijn eenvoudig te bedienen en zijn vaak gebruikt in industriële of commerciële toepassingen waar snelle en efficiënte aansluitingen vereist zijn.

Kort gezegd, verloopkoppelingen en adapters zijn essentiële onderdelen voor het aansluiten van verschillende soorten leidingen en pijpen. Ze zorgen ervoor dat leidingen en pijpen op een veilige en efficiënte manier aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Er zijn verschillende soorten verloopkoppelingen en adapters beschikbaar, zoals verloopringen, verloopnippels, verloopsokken, verlengnippels en schotkoppelingen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen.

Ancotech Smeertechniek

Ancotech Smeertechniek is al decennia lang een begrip als het gaat om smeertechniek. Vooral als dealer en importeur van kwaliteitsmerk “Lincoln Industrial” en tegenwoordig ook als dealer van “Pressol”. Daarbij kunt u bij ons terecht voor de meest uteenlopende vragen met betrekking tot smeertechniek. Of het nu gaat om gratis en vrijblijvend advies of het samenstellen van uw gewenste configuratie, wij bij Ancotech Smeertechniek staan voor u klaar. Daarnaast kunnen we u ondersteunen met onze eigen service en installatie teams. Onze enthousiaste vakmensen zijn VCA gecertificeerd en hebben altijd een praktische oplossing. Dat doen we met plezier en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Direct uw koppelingen bestellen

Dat kan in onze webshop! Plaats uw bestelling voor 15.30 en deze wordt dezelfde dag nog verzonden. Toch liever gedegen advies? Ook dat kan, neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch +31 (0)72 - 561 65 53 of via ons contactformulier

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 331

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina