Slanghaspels

Ancotech Smeertechniek beschikt over een breed aanbod automatische slanghaspels van hoogwaardige kwaliteitsmerken voor vetpompen, oliepompen en perslucht. Altijd uit voorraad leverbaar.

De slanghaspels in ons assortiment zijn uiterst robuust en worden gekenmerkt door hun compacte ontwerp. Daarnaast zijn alle plaatwerkdelen gefosfateerd, gegrond en voorzien van een topcoating in de ral kleur 7040. De oppervlaktebehandeling van alle stalen onderdelen zorgt voor een hoge mate van bescherming tegen corrosie.

Deze robuuste slanghaspels zijn door de hoge mate van afwerking uitermate geschikt voor gebruik in de Landbouw, Grondverzet, Werkplaatsen, Voedingsmiddelenindustrie, Scheepvaart, Offshore, Autodealers, Garages voor vrachtwagens en zwaar materieel. Deze zijn makkelijk te monteren en staan garant voor een lange levensduur.

 

Koop uw slanghaspel bij Ancotech Smeertechniek

 • Vrijblijvend maatwerk advies voor elk probleem;
 • Ancotech ontzorgt, met reparatie en revisie in eigen werkplaats;
 • Groot magazijn met veel voorraad onderdelen, zo kunnen kapotte onderdelen snel worden vervangen;
 • Breed assortiment, veel keuze, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
 • Full service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden.

U bestelt uw slanghaspel gemakkelijk en snel via onze webshop.

 

Flexibele slang

Door het gebruik van deze slanghaspel met flexibele slang, kunt u ongestoord uw werk doen en bent u niet afhankelijk van de inhoud van uw vetspuit. De slang heeft een maximale werkdruk van 400 bar en een lengte van 10 of 15 meter.

 

Vindt uw slanghaspel bij Ancotech Smeertechniek

De slanghaspels in het assortiment van ancotech Smeertechniek komen in 10 of in 15 meter. U kunt hierbij kiezen uit een open of gesloten slanghaspel. Daarnaast kunt u kiezen tussen wand/vloer montage of plafondmontage.

Voor al onze slanghaspels geld dat deze een binnendiameter hebben van DN 6, dat ze een verbindingsslang hebben van 1 meter en dat ze een onderhoudsvrij as/lager veerpakket hebben.

 

Vetpistool voor uw slanghaspel

Om uw slanghaspel compleet te maken hebben wij verschillende vetpistolen, vulpistolen en swivels voor u beschikbaar. U kunt daarbij kiezen uit pistolen met flexibele uitloop of vaste uitloop van merken als Lincoln Industrial en Pressol. Wilt u specifiek weten hoeveel vet u verpompt. Kies dan voor een digitaal doorsmeerpistool. De afgegeven hoeveelheid vet kan via het LCD display exact worden afgelezen in grammen per batch, en is te resetten.

 

Bestellen bij Ancotech Smeertechniek

Ancotech is al decennia lang specialist op het gebied van smeertechniek. Wij helpen grote en kleine bedrijven in diverse sectoren in binnen- en buitenland om hun productiecapaciteit te verbeteren en hun energie- en onderhoudskosten te verlagen.

Al sinds de start van Ancotech wordt er intensief samengewerkt met onze kwaliteitspartner “Lincoln Industrial”, waarvan wij dealer en importeur zijn. Daarnaast werken we samen met kwaliteitsmerken als SKF, Pressol en Graco. Hierdoor is er door de jaren heen een veelzijdig assortiment aan smeertechniek gerelateerden producten. Zo vindt u in ons ruime assortiment verschillende vetspuitenoliepompenvetpompenmembraanpompen en legio aan onderdelen en toebehoren.

 

Bestel eenvoudig uw slanghaspel en toebehoren in onze webshop

Heeft u een bestelling geplaatst in onze webshop? Wij zorgen er dan voor dat deze snel naar u wordt verzonden. Bestellingen die voor 15.30 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Vragen over service of over een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 (0)72-561 65 53 of vul ons contactformulier in.

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-12 van 17

  Pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Pagina
  per pagina