Hand Apparatuur

Ancotech Smeertechniek is specialist op het gebied van vetsmering en de daarbij behorende systemen en onderdelen. Daarbij beschikken we over een breed aanbod aan handapparatuur voor het smeren van machines. Doordat wij onder meer dealer/importeur zijn van gevestigde merken als Lincoln, Pressol en Graco is er altijd een gepaste oplossing voor uw toepassing.

 

Hand apparatuur voor vetsmering bij Ancotech Smeertechniek

 

Wat u van Ancotech Smeertechniek kunt verwachten

  • Bij Ancotech kunt u terecht voor gratis en vrijblijvend maatwerk advies voor ieder probleem;
  • Zekerheid voor u als klant, doordat wij reparaties en revisies in onze eigen werkplaats kunnen uitvoeren;
  • Grote voorraad onderdelen, waardoor kapotte onderdelen snel kunnen worden vervangen;
  • Breed assortiment, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
  • Full service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden;

Bestel uw hand apparatuur voor vetsmering bij ons online, of neem contact met ons op voor extra informatie

De diensten van Ancotech Smeertechniek

Bij ons bent u van harte welkom voor alles op het gebied van smeertechniek. Wij kunnen u voorzien van diverse pompen, spuiten en onderdelen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie.

Wij hebben verschillende vakmensen in dienst die gespecialiseerd zijn in de smeertechniek. Buiten dat zij onderhoud aan uw apparatuur kunnen verrichten, kunnen zij u ook voorzien van advies. Twijfelt u ergens over of wilt u ergens informatie over? Onze vakmensen staan voor u klaar om u te voorzien van advies.

Heeft u problemen met uw handbediende vetpomp, oliepomp of vetspuit? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een oplossing.

Snelle levering van uw artikelen

Wanneer u een artikel bij ons bestelt, dan zorgen wij ervoor dat deze zeer snel bij u geleverd wordt. Wij leveren de artikelen altijd vanuit ons eigen magazijn. Hierdoor heeft u de artikelen die u voor 15.30 bestelt vaak nog de volgende dag in huis.

 

Plaats uw bestelling direct online

Via onze webshop plaatst u gemakkelijk uw bestelling bij ons online. Heeft u vragen over service of over bepaalde artikelen, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan uiteraard telefonisch op +31 (0)72 - 561 65 53 of via ons contactformulier.