Injectors één-leiding

Ancotech Smeertechniek beschikt over een groot aanbod aan Lincoln een-leiding verdelers. De een-leiding verdeler is een jarenlang beproefd smeersysteem waarmee vanuit de pompunit met één hoofdleiding meerdere machineonderdelen of zelfs meerdere machines van smering voorzien kunnen worden. Vanaf de hoofdleiding worden injectoren gevuld die elk een smeerpunt bedienen. Ongeacht de toepassing, het principe van centrale smering blijft hetzelfde: een centraal pompstation levert automatisch smeermiddel via een enkele toevoerleiding naar de injectoren. Elke injector bedient slechts één smeerpunt en kan nauwkeurig worden afgesteld om de precieze benodigde hoeveelheid vet of olie. 

Zo zijn centro-Matic systemen;

 • Eenvoudige installatie, bediening en onderhoud.
 • Groot scala aan pompsystemen, ook voor uitgebreide installaties.
 • Injectoren uitwendig instelbaar en voorzien van indicatiepen.
 • Iedere injector heeft een indicator pin,zo kunt u goed zien of er problemen ontstaan

Basisprincipes Centro-Matic® injectoren

Elke Lincoln Centro-Matic-injector kan handmatig worden afgesteld om de precieze hoeveelheid smeermiddel elk af te geven behoeften dragen. Injectoren worden afzonderlijk op elk lager gemonteerd, of gegroepeerd in een verdeelstuk met voedingsleidingen

smeermiddel voor de lagers. In elk geval worden de verstuivers voorzien van smeermiddel onder pompdruk via een enkele aanvoerlijn. Er zijn twee soorten injectoren beschikbaar: een boven afstelling en een zij afstelling. Beide typen kunnen worden gebruikt in de dezelfde schakeling; hun selectie wordt gemaakt op basis van de vereisten voor lager smeermiddel.

Wij zijn specialist in injectoren en pomptechniek

 • Gratis en vrijblijvend maatwerk advies voor elk probleem;
 • Zekerheid voor u als klant, doordat reparatie en revisie in eigen werkplaats gebeurd;
 • Grote voorraad onderdelen, waardoor kapotte onderdelen snel kunnen worden vervangen;
 • Breed assortiment, veel keuze, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
 • Full service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden.

Bent u op zoek naar onderdelen van een centro-matic pompen of centro-matic injectoren? Bekijk ons assortiment, voeg het gewenste product toe aan uw winkelwagen en plaats vervolgens uw bestelling via de website. Als u voor 15.30 uur besteld, heeft u het product vaak de volgende dag al in huis.

Ancotech Service

Ancotech beschikt over een speciaal ingerichte werkplaats om centromatic pompen of centromatic injectoren te kunnen demonteren, reinigen, inspecteren en repareren. Met een grote voorraad aan onderdelen zijn we in staat de meeste reparaties snel en adequaat uit te voeren.

Al sinds de start van Ancotech wordt er intensief samengewerkt met onze kwaliteitspartner “Lincoln Industrial”, waarvan wij dealer en importeur zijn. Daarnaast werken we samen met kwaliteitsmerken als SKF, Pressol en Graco. Hierdoor is er door de jaren heen een veelzijdig assortiment aan smeertechniek gerelateerden producten. Zo vindt u in ons ruime assortiment verschillende vetspuiten, oliepompen, vetpompen, membraanpompen en legio aan onderdelen en toebehoren.

Snel en eenvoudig bestellen

Via onze webshop kunt u gemakkelijk een bestelling voor centro-matic injectoren plaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel geleverd wordt. Vragen over service en installatie, of advies over de juiste componenten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan uiteraard telefonisch +31 (0)72 - 561 65 53 of via ons contactformulier.

Lincoln Video: Instructie van het op de juiste manier demonteren en opnieuw samenstellen van SL-32 injectors.

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-12 van 121

  Pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Pagina
  per pagina