Swivel

Bent u op zoek naar een swivel voor uw doorsmeer set? Bij Ancotech Smeertechniek vindt u verschillende oplossingen. Zo hebben wij in ons assortiment verschillende Z-swivels en rechte swivels van kwaliteitsmerken als Lincoln en Pressol.

 

Gemak van een swivel

Een swivel is een aansluiting die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld een doorsmeerpistool vrij kan draaien van de slang waar hij aan gemonteerd zit. Het zorgt ervoor dat de slang in de meest comfortabele positie blijft en niet knikt. De swivel verbinding is voorzien van een schroefdraadverbinding aan boven- en onderzijde waaraan het doorsmeerpistool aan de ene zijde en de slang aan de andere zijde gemonteerd kan worden.

 

Assortiment Ancotech Smeertechniek

Het assortiment van Ancotech Smeertechniek kent vele verschillende swivels. Onze voorraad swivels met verschillende aansluitingen variëren van 1/4G, 1/4 NPT tot 1/18 NPT/Gas. Wanneer u de juiste aansluiting voor uw toepassing heeft gevonden kunt u kiezen uit rechte, haakse of Z verbindingen.

Heeft u niet de juiste aansluiting kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan de juiste adapter of we zoeken voor u andere passende oplossing.

 

Uw swivel bestellen bij Ancotech Smeertechniek

 • Bij Ancotech kunt u terecht voor gratis en vrijblijvend maatwerk advies voor ieder probleem;
 • Zekerheid voor u als klant, doordat wij reparaties en revisies in onze eigen werkplaats kunnen uitvoeren;
 • Grote voorraad onderdelen, waardoor kapotte onderdelen snel kunnen worden vervangen;
 • Breed assortiment, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
 • Full service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden;

Bestel uw swivel online, of neem contact met ons op voor extra informatie

 

Breed assortiment en direct uit voorraad leverbaar

Sinds 1996 is Ancotech een betrouwbare speler op het gebied van smering, smeersystemen en -technieken. Wij helpen grote en kleine bedrijven in verschillende sectoren in binnen- en buitenland met het optimaliseren van hun productie output en het reduceren van hun energie- en onderhoudskosten.

Al sinds de start van Ancotech wordt er intensief samengewerkt met onze kwaliteitspartner “Lincoln Industrial”, waarvan wij dealer en importeur zijn. Daarnaast werken we samen met kwaliteitsmerken als SKF, Pressol en Graco. Hierdoor is er door de jaren heen een veelzijdig assortiment aan smeertechniek gerelateerden producten. Zo vindt u in ons ruime assortiment verschillende vetspuitenoliepompenvetpompenmembraanpompen en legio aan onderdelen en toebehoren.

Bestel uw swivel bij Ancotech Smeertechniek

filterregelaar en andere artikelen besteld in onze webshop? Dan zorgen wij dat uw artikel snel geleverd wordt. Heeft u vragen over of wilt u advies? Neemt u gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch +31 (0)72 561 65 53 of middels ons contactformulier.

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  10 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina