Over Ancotech

Ancotech bestaat al sinds 1996, en heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een expert op het gebied van smeersystemen en -technieken in de breedste zin van het woord. Wij helpen grote en kleine bedrijven in verschillende sectoren in binnen- en buitenland met het verbeteren van hun productie output en het reduceren van hun energie- en onderhoudskosten.

Al sinds de oprichting zijn wij importeur/dealer voor het wereldwijd bekende kwaliteitsmerk “Lincoln Industrial”. Inmiddels hebben wij een intensief samenwerkingsverband met vele jaren productervaring.SKF Lubrication Systems Distributor

Al sinds de oprichting is er een intensief samenwerkingsverband tussen “Lincoln Industrial” en Ancotech smeertechniek. Opgericht door mensen met vele jaren Lincoln productervaring zijn wij vanaf het begin importeur/dealer voor dit wereldwijd bekende kwaliteitsmerk. Vanaf 2011 is Lincoln door SKF overgenomen. Als organisatie draagt het nu de naam SKF, maar de producten zullen te allen tijde het Lincoln merk behouden. Met een eigen serviceteam verzorgen wij installatie van centrale smeersystemen in de zware en lichte industrie, maar ook service en onderhoud van bestaande systemen.Ancotech diensten

Experts in smeertechniek

Eigen webshop

Adequaat voorraadsysteem

Advies en ontwerp

Test-en reparatie faciliteiten

Installatie- en onderhouds teams

Ancotech diensten

Ancotech is specialist in automatische smeersystemen en alle bijbehorende componenten. Wij leveren de juiste onderdelen vanuit ons eigen magazijn met een up-to-date voorraadsysteem. Onze eigen Ancotech webshop heeft een breed assortiment, heeft alle getoonde artikelen op voorraad en zorgen voor een snelle verzending.

Ook kunnen we u ondersteunen met onze eigen service en installatie teams. Onze enthousiaste vakmensen zijn VCA gecertificeerd en hebben altijd een praktische oplossing. Dat doen we met plezier en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Elke samenwerking zien wij als een partnership; wij denken mee vanuit de wensen en behoeftes van onze klanten en adviseren of ontwerpen voor elke situatie de best mogelijke oplossing. Dit doen we voor centrale smeersystemen in de zware en lichte industrie, maar ook van bestaande systemen.

In onze eigen test- en reparatie faciliteiten zorgen wij voor onderhoud, revisie en leveren we volwaardige occasions. Voor de grote pneumatisch aangedreven volume pompen uit de Lincoln PowerMaster en PileDriver serie hebben wij voor het overgrote deel van deze pompen beschikking over een voorraad met gereviseerde direct uitwisselbare pompbuizen en luchtmotoren. Zo bent u binnen de kortst mogelijke termijn weer in productie en kunnen wij de reparatie aan het defecte deel achteraf uitvoeren.

Ancotech, specialist in smeertechniek.

 

Ons team

Stef Wit

Vennoot. VGM functionaris / verkoop / technische ondersteuning.

Begonnen als monteur en nu 16 jaar later door zijn veld ervaring onmisbaar op kantoor.

 

Bel +31 (0)72-561 65 53
[email protected]

Robèr Snoek

Hoofd inkoop/ verkoop.

Dé expert in smeertechniek. Van smeernippel tot complete installatie, Robèr regelt het!

 

Bel +31 (0)72-561 65 53
[email protected]

Jaap Wit

Vennoot en magazijnbeheer.

Jaap heeft magazijnbeheer tot kunst verheven. Ook voor elke inkt technische toepassing heeft de oude meester het juiste antwoord.

 

Bel +31 (0)72-561 65 53
[email protected]

Roel Klouwers

Monteur Mechatronica.

Roel is ons (elektro) technisch wonder. Na afronding van zijn opleiding is hij de persoon die klaar staat voor alle elektro/mechanische uitdagingen!

 

Bel +31 (0)72-561 65 53
[email protected]

Sander van der Veen

Webshopbeheer.

Met zijn digitale kennis zorgt hij ervoor dat we online beter gevonden worden. Daarnaast zorgt hij dat onze producten op de gevoelige plaat worden gelegd in onze eigen fotostudio.

 

Bel +31 (0)72-561 65 53
[email protected]

Bart Ruijter

Magazijnbeheer.

Met zijn technische kennis en inzicht zorgt hij ervoor dat de juiste producten de deur uit gaan.

 

Bel +31 (0)72-561 65 53
[email protected]