Vetpompen

Onze Lincoln elektrische vetpompen worden doorgaans gebruikt in de industrie en voor het smeren van kleine en middelgrote machines en andere mobiele applicaties. De multi-line en progressieve systemen voorzien continue van smering, zolang de elektrische vetpomp gevuld is met materiaal. Voor systemen met meer dan één smeerpunt over een relatief korte afstand is een multi-line systeem niet altijd efficiënt. Vaak zijn progressieve systemen of gecombineerde systemen hiervoor de juiste oplossing.

 

Bent u op zoek naar een elektrische vetpomp?

Ancotech Smeertechniek kan u voorzien van verschillende configuraties vetpompen van kwaliteitsmerk “Lincoln Industrial”. Zo hebben wij bij Ancotech Smeertechniek altijd meerdere vetpompen op voorraad. Wij kunnen onder andere elektrische vetpompen van 12v, 24v, 230v en 400v uit voorraad leveren, denk hierbij aan vetpompen als de p203, p502, p215 of p401.

 

QLS 401

De Lincoln QLS 401 elektrische vetpomp is een compleet gemonitorde vetsmeersysteem die geleverd kan worden met of zonder low-level indicator to 18 smeerpunten. Deze QLS vetpompen kunne worden geleverd met of zonder voorgemonteerde SSV verdeler.

Deze QLS 401 elektrische vetpompen kunnen geleverd worden met 12V, 24V DC of 120V, 230V AC. De vetpompen zijn voorzien van een geïntegreerde controller voor het regelen van werktijden. Wanneer gewenst kunnen de pompen ook zonder deze functie geleverd worden.

 

Lincoln P203

De Lincoln P203 is veelzijdig, compact en zuinig en kan tot 150 smeerpunten voorzien van vet. Afhankelijk van de lengte van de lijn. Deze elektrische vetpomp bestaat uit een behuizing met geïntegreerde motor, reservoir met roerblad, pompelement met overdrukventiel, vulnippel en elektrische aansluitdelen. Deze krachtige pomp kan geupgrade tot drie pompelementen en kan worden uitgerust met een low-level besturing (met of zonder besturingskaart).

 

Lincoln P215

De P215 gecentraliseerde pomp is een hoge druk, multi-line elektrische vetpomp met 15 verstelbare pompelementen en wordt gebruikt bij multi-line en progressieve systemen. Deze pompen kunnen worden gebruikt voor direct supply vetsmering, maar ook als gecentraliseerde elektrische vetpomp

 

Bent u op zoek naar een specifieke configuratie of onderdelen zoals overdukventielen of een manometer, u vindt het in onze webshop. Heeft u vragen over één van onze vetpompen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Lincoln Industrial & Ancotech Smeertechniek

Lincoln levert al meer dan 60 jaar de technologisch geavanceerde pompen die nodig zijn voor de huidige veeleisende toepassingen bij industriële pompsystemen. Deze pompen blinken uit in toepassingen die variëren van de overdracht van lichtere vloeistoffen (oliën, oplosmiddelen, lijmen, enz.) of het verpompen van materialen met een gemiddelde viscositeit (RTV-siliconen, vetten, coatings, plastisolen, offsetinkten, enz.) tot het echte zware werk van het verpompen van materialen met een zeer hoge viscositeit (inkt lushes, epoxy's, mastiek, enz.). Deze systemen zijn te vinden in diverse industrieën, waaronder drukkerijen en uitgeverijen, automobielproductie, rotatiegieten en andere veeleisende industrieën die beproefde systemen vereisen voor de toepassing van hun materialen in de productie.

 

Service bij Ancotech Smeertechniek

  • Vrijblijvend maatwerk advies voor elk probleem;
  • Ancotech ontzorgt, met reparatie en revisie in eigen werkplaats;
  • Groot magazijn met veel voorraad onderdelen, zo kunnen kapotte onderdelen snel worden vervangen;
  • Breed assortiment, veel keuze, waardoor altijd de beste oplossing kan worden aangedragen;
  • Full service van A tot Z. Voor elk probleem is er een oplossing die wij aanbieden.

Al sinds de start van Ancotech wordt er intensief samengewerkt met onze kwaliteitspartner “Lincoln Industrial”, waarvan wij dealer en importeur zijn. Daarnaast werken we samen met kwaliteitsmerken als SKF, Pressol en Graco. Hierdoor is er door de jaren heen een veelzijdig assortiment aan smeertechniek gerelateerden producten. Zo vindt u in ons ruime assortiment verschillende vetspuiten, oliepompenvetpompenmembraanpompen en legio aan onderdelen en toebehoren.

Vragen over onderhoud of revisie? Neemtu dan gerust contact met ons op.

 

Plaats direct uw bestelling

Bent u op zoek naar een elektrische vetpomp voor centrale smering of onderdelen hiervan? Plaats dan direct een bestelling via onze website. Voor vragen kunt u contact met ons geheel vrijblijvend opnemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of bel naar +31 (0)72 - 561 65 53

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 103

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina