Pneumatische Heavy Duty pompen

Heavy-Duty pneumatische plunjer pompen.

Al meer dan 90 jaar is Lincoln een erkend producent van Heavy-Duty smering pompen. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor het verpompen van hoog viskeuze materialen. In verscheidene takken van industrie bewijzen de Lincoln Heavy-Duty pompen zich als een betrouwbaar en hoogwaardig pompsysteem. Lincoln Power-Master III pompPowerMaster III

De nieuwe lijn Lincoln vatpompen. Leverbaar met 3, 4, 6 of 8” modulaire luchtmotoren. Hierdoor biedt de PowerMaster serie een tal van opties in combinatie met de diverse pompbuizen. Dit om de voor u gewenste combinatie van drukverhouding en opbrengst te krijgen.PileDriver III

De PileDriver serie is ontwikkeld voor toepassingen waar grote volumes van viskeuze materialen vanuit standaard vaten of bulk tanks verpompt moeten worden.. Deze serie pompen is opgebouwd met de zelfde reeks modulaire motoren als bij de PowerMaster serie. En met een eveneens groot aantal opties van pompbuizen is er een breed scala aan drukverhouding en opbrengst combinaties mogelijk.


PowerMaster II en PileDriver II

Ook voor de oudere serie II van de PowerMaster en PileDriver pompen kunt u bij Ancotech nog steeds terecht voor reparatie of revisie. Uiteraard zijn vele onderdelen en reparatiekits uit voorraad leverbaar. 

Aandrukunit


Voor bovenstaande pompseries is een breed pakket accessoires, aandrukunits en pompliften leverbaar. Vraag het onze product specialisten. 


 

Zoeken

Ancotech

Zeppelinstraat 14
1704 SH Heerhugowaard

Tel: +31 (0)72-561 65 53

Email: info@ancotech.nl
Web: www.ancotech.nl