Inktpompen en leidingwerk Rotatieoffset

In de grafische industrie is Ancotech specialist als het gaat om inkttransport en pompsystemen. Met speciale pneumatische plunjer pompen wordt vanuit bulktanks gepompt. Uiteraard is het hier ook mogelijk om vanuit 1000kg wisselcontainers of 200kg drums te pompen. 


De inktafname mogelijkheden:

• Automatische inktbakvulling:
Hierbij wordt door middel van een manifold met meerdere uitlopen de bak gevuld. Een sensor zorgt voor bewaking van het niveau. Daarnaast is ook een handbediening standaard geïntegreerd in dit systeem.

• Handmatige inktbakvulling:
Met flexibele slang en doseerpistool kan handmatig rechtstreeks vanaf het leidingnet gevuld worden.

• Handbediend tappunt:
Op een door de klant gewenste plaats kan een tapbar geïnstalleerd worden waarmee handmatig blikken gevuld kunnen worden.

Installatie
Ancotech werkt met hogedruk stalen leidingwerk die door eigen installateurs wordt gemonteerd. Door gebruik te maken van een buigmachine reduceren we het aantal koppelingen. Hiermee wordt een hogere zekerheidsgraad gehaald en kosten bespaard, alsook een fraaier uiterlijk verkregen.

Inktfilters
Ter voorkoming van vervuiling in uw inktbakken en bescherming van de persen adviseren wij Hogedruk inktfilters te monteren. Ook voor bestaande installatie kunnen wij u voorzien van advies.

Service
Voor een snelle en adequate service hebben wij een ruilpomp systeem ontwikkeld. In geval van een storing aan een pomp komt een van onze service monteurs met het te vervangen component naar u toe. Na omruiling van dit deel heeft u een gerepareerde pomp die direct weer in productie kan. Het defecte deel wordt in onze werkplaats gerepareerd en aan u doorbelast. Het gerepareerde onderdeel gaat weer terug in onze ruilservice voorraad. 

Brochure Lincoln Ink Supply for Web Offset

Maakt u gebruik van 200kg drums? Zie hiervoor de pagina Vatentruck

Zoeken

Ancotech

Zeppelinstraat 14
1704 SH Heerhugowaard

Tel: +31 (0)72-561 65 53

Email: info@ancotech.nl
Web: www.ancotech.nl